Szakmai cikkek írása

Vállalom szakmai cikkek írását, elsősorban a belföldi turizmus népszerűsítésére szolgáló tartalmakat:

A Barangolo család blogot 2013 óta írom: barangolocsalad.hu

Amennyiben szeretnél velem együttműködni, vedd fel velem a kapcsolatot

Főszerkesztői ajánlások

„Orsolyát munkájára igényes, precíz, elkötelezett újságírónak ismertem meg, aki a hazai családi utazási témában nemcsak kimagasló tapasztalattal és háttértudással rendelkezik, de képes azt élvezetes és lendületes formában cikkeiben közvetíteni (…)

Orsolya nyelvhasználata kiváló, változatos és igényes, képes megfogni és magával vinni az olvasót. Ez részben a hatalmas turisztikai háttértudásnak, részben az élvezetes írói stílusának köszönhető. Nagy segítség volt számomra a vele való könnyű kommunikáció és a határidők, instrukciók pontos betartása, saját ötletei, amivel a magazint segítette és önállósága, amelyet munkája során megtapasztaltam.”

 

Szentendrei Judit
Utazik a család magazin – főszerkesztő

 

„Nagyon szerettem vele együtt dolgozni, mert az írásai mindig kifogástalanok voltak, nem igényeltek utómunkálatokat. A benne szereplő információk napra készek voltak, az ajánlott programok, útvonalak pedig mindig nagyon vonzóak, érdekesek. Úgy volt képes megírni ezeket az ajánlókat, hogy a javasolt programok biztos sikerre számíthattak a kicsik körében – de még a szülők körében is, mert képes volt érzékelni mindkét fél igényeit és érdeklődését. Cikkeit olvasva mindig úgy éreztem, legszívesebben már indulnék is, hogy kipróbáljam a csodálatosnál csodálatosabb útvonalakat, amikről írt. Sok praktikus, gyakorlati információval tudott szolgálni – és mindez nélkülözhetetlen a kisgyermekes családok esetében, hiszen nem olyan könnyű újratervezni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan várták.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát, aki Orsolyával dolgozhat: megbízható, pontos, jól méri fel a saját erőforrásait, őszinte és felkészült. Tudása a témáról nem könyvszagú, maga is mindent kipróbált, amit az olvasóknak ajánlott. Írásaiból átsugárzik Magyarország szeretete, és a vágy, hogy felfedezze rejtett vagy nem is annyira rejtett szépségeit.”

 

W. Ungváry Renáta
HelloBaby! magazin – főszerkesztő

 

Szakmai cikkírás érdekel?

Írj üzenetet a Barangoló család írójának!