Fészekműhely - Lakberendezés

Nagycsaládos édesanyaként lettem lakberendező. Kevés olyan pályatársam van, aki 5 vagy több gyermekes szülő. Ezért biztosan állíthatom, hogy a szemléletmód, amit képviselek a szakmában bizonyos szempontból egyedi. Egy nagycsaládban az adott élettérben az átlagnál több embernek kell elférnie, és ez nem csak praktikus gondolkodást igényel, de az esztétikai és ergonómiai feltételekre is hatással van. Ráadásul a rendelkezésre álló keret gyakran kisebb, mint azoknál a családoknál, ahol kevesebb a gyermek.

Nem csak hiszem, hanem egészen biztosan tudom tapasztalatból, hogy egy nagycsaládos szülő élete teljesen a családja köré idomul, és ha jól szervezzük meg a lakást, házat, a család meg fogja érezni a pozitív hatásokat. Egészen konkrétan, ha jól van megtervezve a lakás, ez hathat a testvérek viszonyára, a családi együttlétek rendszerességére.

Miért? Egy jól átgondolt, kellemesen berendezett közösségi térben mindenki szeret tartózkodni. Azaz, többet lesznek ott a gyerekek. Azaz több időt töltünk együtt. Azaz, összetartóbb lesz a család. Nálunk így működik, és szívesen tovább adom azt a tudást, amit az évek során ezzel kapcsolatban összeszedtem. Egy jól megtervezett tanulósarokban jobban megy a munka, a tanulás. Hathat a gyermek tanulmányi eredményére az, hogy otthon milyen viszonyok között tanul!

Biztosan külön szobát akarsz a babának? Én megtervezem Neked, de ötszörös tapasztalatból tudom, hogy minél közelebb van az édesanyjához a kisbaba, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb (és nem az egy ágyban alvásra gondolok).

Tévhit az, hogy ma Magyarországon csak az fogad lakberendezőt, akinek rendelkezésére állnak a tervezési folyamatra milliók. Ez nem igaz. Egy gyors és hatékony személyes vagy online konzultációval sokszor igenis meg lehet oldani kérdőjeles dolgokat, és ezek a feladatok nem emésztenek fel százezreket sem.

Tévhit, hogy csak nagy, komplex munkákat vállalnak el lakberendezők. Én például élethelyzetemből adódóan nem tudok most hatalmas projekteket a nyakamba venni, vagy kivitelezést vállalni. Vannak viszont ötleteim, amelyeket szívesen a rendelkezésedre bocsátok, ha megbízol bennem, és elém tárod a konkrét tervezni valót.

Szolgáltatásaim

 • Online konzultáció 20.000 Ft

  Egy órás online konzultáció konkrét kérdéssel kapcsolatban

 • Helyszíni konzultáció 40.000 Ft

  Két órás személyes konzultáció a helyszínen, tanácsadás konkrét témában

 • Moodboard 40.000 Ft

  Hangulattábla, stílusegyeztetés felújítás előtt állóknak kétféle variánssal, konkrét lakberendezési tárgyakkal

 • Konyhaterv 15.000 Ft/m2-től

  Egyedi árkalkuláció igénytől függően

 • Lakberendezési tervezés 10.000 Ft/m2-től

  Egyedi árkalkuláció igénytől függően

 • Home Staging tanácsadás 30.000 Ft-tól

  Ingatlan felkészítés eladás, bérbe adás előtt

Referenciamunkáim

Kapcsolat

Elérhetőség

Írj üzenetet